miércoles, 9 de diciembre de 2009

ENHORABONA A TOTS!!!!

Dissabte 5 a la final del concurs Sona la Dipu de 2009 els gunayadors van ser: 1er premi el Bolero de l'Alcúdia, 2on premi el Grup de Dansa de l'Alcúdia i el tercer LES FOLIES el grup de balls populars de Carcaixent.

A banda de les apreciacions i gustos de cadascú per tal d'haver col.locat els tres grups riberencs al pòdium, hem de felicitar també al grup Tabaira de Xulilla qui va aconseguir una menció especial gràcies al seu treball.

D'aquest últim concurs es poden extraure algunes coses que s'han de millorar per a la pròxima edició, especialment en el repartiment de les entrades o el aforo de la sala, doncs no ha de permetre`s el que dissabte va ocòrrer en el teatre Principal de la ciutat, on es va donar una de les situacions més penoses que he vist en els últims anys i que des d'ací anime als responsables a demanen disculpes a tots els afectats ja que va aparèixer fins i tot la policia municipal (qui va desallotjar allò com fi foren....)
Ha quedat patent que les agrupacions de la comarca de la Ribera Alta segeuixen mantenint la força que els va donar fama en temps passats, que continuen conservant els nostres cants i danses valencianes. Enhorabona a tots!!!!!

2 comentarios:

  1. Ja ho pots dir, que la Ribera és el centro 'l món conegut... i l'Alcúdia el melic d'est' univers!

    ResponderEliminar
  2. Pues si, sóm el centre del món folkòric valencià, jajajajaajajaj!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar

EL MÓN DEL FOLKLORE

REFLEXIONS PERSONALS AL VOLTANT DE LA MÚSICA I EL BALL TRADICIONAL VALENCIÀ I EL SEU ESTAT ACTUAL

Aquest no és un blog per a criticar ni defensar ningú. És un blog on exposar les meues pròpies idees al voltant d'allò que hom coneix com a folklore. Sempre i baix el meu punt de vista parle d'allò que sé, he vist o ha succeït davant meu.